Sélectionner une page

Velkommen

Præsentation

 Vi er specialister i polymerkonvertering til halvprodukter samt forarbejdning af halvprodukter i plast til virksomheder med produktion af medicinsk udstyr samt biofarmakologisk udstyr.

 Virksomheden har omkring 160 medarbejdere i USA og i Europa på 3 produktionsenheder med en stærk specialisering i forbindelse med anvendelser, som er underlagt strenge tekniske og forskriftsmæssige krav (sundhed, luftfart, halvledere).

 Vi har en dybtgående knowhow på området med konvertering af polymerer og deres forarbejdning. Og vi kumulerer mange års ekspertise med udførelse af tekniske projekter.

Westlake Plastics Europe er en “one stop shop”, som hjælper sine kunder lige fra valget eller endda formuleringen af en polymer, indtil fremstillingen af serier, for ikke at forglemme trinene med kvalificering af konceptet.

Når du bruger vores services, kan du spare tid og du får en enkelt kontaktperson i forbindelse med styring af dit projekt, hvad angår materiale og forarbejdning.

 

»Life Science« halvprodukter

PROPYLUX ®HS: Ekstruderet polypropylenstang, findes i 15 farver og 11 standard diametre. Testet iht. ISO 10993. Kan steriliseres i autoklave 134°C/18’ og med EtO. Ideel til tekniske emner. Økonimisk og højtydende materiale.

PROPYLUX® HS2: Presset polypropylenplade, findes i 2 farver og 8 standard tykkelser. Testet iht. ISO 10993. Kan steriliseres i autoklave 134°C/18’ og med EtO. PROPYLUX® HS2 er ideel til forarbejdning af små sterilisationsbeholdere eller tilpasning af containere.

RADEL ®: Ekstruderet stang og smal plade af polyphenylsulfon, findes i 8 farver og forskellige dimensioner. Testet iht. ISO 10993. Kan steriliseres i autoklave 134°C/18’ og med EtO. Det er et fremragende materiale til emner underlagt meget strenge tekniske krav. Yderst modstandsdygtigt over for sammenpresning og slag, Radel tillader at forarbejde meget komplekse geometrier. Førsteklasses materiale til forarbejdet medicinsk udstyr.

LENNITE™: Ekstruderet, implanterbar stang af PE UHMW GUR1050 eller 1020, anvendes til gnidningsflader på implantater til hofte, knæ, skulder, ankel, rygsøjle. Steriliseret med Gamma eller EtO.

ZELUX ® GS: Forarbejdeligt polycarbonat til medicinsk udstyr til engangsbrug. Steriliseret med gammastråling.

ETHYLUX ®& ULTRA ETHYLUX®: Stang og plade i PE-LD og PE-HD, specifikt beregnet til BioPharma-anvendelser.

 

Særlige halvprodukter

AEROLITE CARBON®

AROLUX™ PEKK

ZELUX®

 

Præstationer i forbindelse med forarbejdning

Vi driver 23 digitale, robotiserede og automatiserede værktøjsmaskiner og drejebænke avec en ultra-specialisering: udelukkende plast og medicinsk udstyr.

Vores organisation er certificeret iht. ISO 13485 og vi lever fuldstændigt op til de påkrævede lovgivningsmæssige rammer for »medicinsk udstyr«.

Kontact

Westlake Plastics Europe
2 rue de Maestricht — 59200 TOURCOING FRANCE

 contact@wp-europe.com

Tél. +33 (0)3 20 68 30 35
 Fax + 33 (0)3 20 68 07 05