Sélectionner une page

Tervetuloa

Esittely

 Olemme erikoistuneet polymeerien muuntamiseen puolivalmisteiksi sekä muovisten puolivalmisteiden valmistamiseen terveydenhuollon laitteiden teollisuudelle ja biologisen lääketeollisuuden tarpeisiin.

 Yhtiö työllistää Yhdysvalloissa ja Euroopassa noin 160 työntekijää kolmessa tuotantokeskuksessa, joissa on vahva erikoistuminen sellaisiin sovelluksiin, joihin liittyy teknisiä rajoitteita ja sääntelyä (terveys, ilmailu, puolijohde).

 Osaamisemme on kaksitahoista kattaen sekä polymeerien valmistamisen että niiden työstämisen. Meillä on myös hyvin pitkä kokemus teknisten hankkeiden toteuttamisesta.

 Westlake Plastics Europe on keskitetty palvelupiste, joka auttaa asiakkaita heidän valitessaan polymeeriä tai sen koostumusta aina laitteiden sarjatuotantoon asti kaikissa eri vaiheissa.

 Palvelumme säästävät aikaanne, ja ne tarjoavat yhden ainoan yhteystyötahon materiaalin ja tuotteen valmistamisen hallintaa varten.

 

Biotieteiden puolivalmisteet

PROPYLUX ® HS: Polypropeenista puristettua tankoa on saatavana 15 värissä ja 11 eri vakiohalkaisijalla. Testattu standardin ISO 10993 mukaisesti. Steriloitavissa autoklavoimalla 134°C/18′ ja EtO:lla. Sopii erinomaisesti teknisiin laitteisiin. Taloudellinen ja tehokas materiaali.

PROPYLUX® HS2: Polypropeenista puristettua levyä on saatavana 2 eri värissä ja 8 eri vakiopaksuudella. Testattu standardin ISO 10993 mukaisesti. Steriloitavissa autoklavoimalla 134°C/18′ ja EtO:lla. PROPYLUX® HS2 soveltuu erinomaisesti pienten sterilointi- tai järjestelyastioiden valmistamiseen.

RADEL ®: Polyfenyylisulfonista puristettu tanko ja ohut levy saatavana 8 värissä ja eri ko’oissa. Testattu standardin ISO 10993 mukaisesti. Steriloitavissa autoklavoimalla 134°C/18′ ja EtO:lla. Materiaali sopii teknisesti vaativien tarvikkeiden valmistamiseen. Radel on erittäin iskun- ja paineenkestävä, ja siitä on mahdollista valmistaa monimutkaisia muotoja. Ensiluokkainen materiaali terveydenhuollon laitteita varten.

LENNITE™: PE UHMW GUR 1050:stä tai implantoitavasta 1020:stä puristettu tanko, jota käytetään lonkan, polven, olkapään, nilkan ja selän implanttien kitkapinnoilla. Gamma- tai EtO-sterilointi.

ZELUX ® GS: Työstettävää polykarbonaattia kertakäyttöisiin laitteisiin. Gammasterilointi.

ETHYLUX ®& ULTRA ETHYLUX®: PE-LD- ja PE-HD-tanko ja -levy, erityisesti biolääketieteen laitteille.

 

Erityiset puolivalmisteet

AEROLITE CARBON®

AROLUX™ PEKK

ZELUX®

 

Tuotannon esittely

Meillä on 23 numeerisesti ohjattavaa, robotisoitua ja automatisoitua keskusta ja yksikköä, jotka ovat erikoistuneet vain muoviin ja lääketieteellisiin laitteisiin.

Organisaatiomme on ISO 13485 -sertifioitu, ja olemme täysin perehtyneet « lääketieteellisten laitteiden » sääntely-ympäristöön.

Koko tiimimme on käytettävissänne suunnitteluvaiheesta lähtien. Menetelmäosastollamme on vuosien tekninen asiantuntemus. Palvelumme kattavat kaikki vaiheet prototyyppien valmistamisesta laitteiden sarjatuotantoon, ja prosessiin integroidaan kaikki toivomanne tekniset, laatu- ja viranomaisvaatimukset.

Laatu- ja sääntelypalvelumme, jotka hyödyntävät kaksiosaista erikoistuneisuuttamme materiaaliosaamiseen ja valmistamiseen, tulevat mukaan kaikkiin tuotantovaiheisiin ja vastaavat niihin liittyviin kysymyksiin.

Ottaa yhteyttä

Westlake Plastics Europe
2 rue de Maestricht — 59200 TOURCOING FRANCE

 contact@wp-europe.com

Tél. +33 (0)3 20 68 30 35
 Fax + 33 (0)3 20 68 07 05